1 dag kvar eller Goodbye shoppingstopp

Detta kanske jag ska köpa, vem vet. Alla kläder & bilder H&M
Japp, i morgon upphävs shoppingstoppet och jag blir en fri kvinna, efter min 38 dagar långa fångenskap i ickeshoppingens land. Det var tuffare än jag trodde, mången är den gång jag planlöst vandrat omkring i stadens klädaffärer. Blek, och hålögd har jag luktat på tyger, tittat på färger, hållit plagg i handen.

Ahhh....

Nej, så illa har det faktiskt inte varit. Alltså, jag HAR vandrat omkring i stans klädaffärer men jag har inte luktat på några tyger, Så konstig är jag faktiskt inte. Hur otroligt det än låter.

Men många plagg har burits fram och tillbaka, och jag har tänkt att:

"Men ska jag ändå inte...", "Alltså, det drabbar ingen fattig!", "Åhh, den här bara måste jag ha, annars dör jag."

& ändå har jag inte köpt något i affärerna. Jag har bara fuskat en gång. & en gång är ingen gång. & jag hade en bra ursäkt.

Men nu, nu jädrar. Eftersom jag är en av H&Ms bästa kunder har jag fått lite kapital att shoppa för, så de ska handlas upp ögona böj (bara för att jag kan). Jag behöver en snabb fix, något som lindrar, behovet pockar på och jag vill, jag vill, jag vill handla.

& i morgon får jag.

Ha!

Kommentarer

 1. ååå en annan skulle behöva shoppingstopp för ett tag nu tror jag...
  Hmmm undrar om man ska hoppa på i mars kanske ;)
  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 2. Jag skulle verkligen behöva pröva på det där. Inbillar mig att jag är så ekonomisk som väntar ut rabattkoder och när jag tex nyttjar alla fina erbjudande som fanns i Eventets Goodiebags. Sen att Beach House lakan faktiskt kostar en del och att XMAS bokstäver från Madame Stoltz egentligen är helt onödiga i februari ÄVEN om det var Rea förtränger jag. Halsbandet jag beställde från Campadre igår behöver jag inte iheller. De där kläderna från Tindys bloppis var egentligen helt onödiga. Hmmmmmm, shoopingstopp. Ska börja med att känna på ordet.
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg