Ny matta


I vårt omgjorda, nyrenoverade sovrum är det fortfarande en hel del kvar att göra, i form av inredning. Vi har det rätt avskalat än så länge, vilket i sig är skönt men inte så mysigt. Så vi letar med ljus och lykta över möbler som kan få komma och bo hos oss.

Mattan hittade vi på Designtorget och vi blev båda väldigt förtjusta (kan ha varit för att den stod ihop med Martin Björnssons Sitta Ribb och den kombinationen var väldigt fin) så jag gav den till Johan i julklapp. Nu pryder sen sovrumsgolvet och är mysig att sätta fötterna på när golvet är kallt.

Jag tycker mattan är fin med sina färgklickar, det gör det inte så himla stelt i sovrummet och den turkosa färgen matchar bra med blåturkosa vas som för tillfället huserar här och vår Acapulco.

Acapulcon ska väl förvisso flyttas ut förr eller senare och den ska ersättas med en skön stol som man kan sitta och läsa i. Johan skulle gärna vilja ha en Lamino. Den är förvisso skön men jag är lite skeptisk. Jag skulle hellre ha Gray 09 från Gervasoni men den är lite för dyr.
Så vi får se helt enkelt.

Mattan är gjord av återvunnen bomull och tillverkad i Portugal. Tyvärr finns den inte på Designtorgets webbplats (enbart den svartvitrandiga versionen finns där) men finns i butiken i Malmö i alla fall.

Kommentarer

Populära inlägg