Jag - Ricky LakeVi kom hem fem i natt/morse. Fem. Det är helt galet sent och det var väldigt länge sen jag var ute och svirade på det här sättet. & efter att som vanligt ha aspirerat på att vara kvällens Ricky Lake är jag något ansträng i halsen idag. Det blir lite så, vin in, munsvada ut. Så jag pratar och pratar och pratar. & sen så pratar jag lite till. T.ex. pratade jag konstant med taxichauffören hela vägen från Ljunghusen, via Malmö och till Hjärup. Det tyckte jag var festligt klockan halv fem, är dock inte riktigt lika säker på att den stackars chauffören var like överlycklig över min entusiasm där mitt i natten. Å andra sidan var det en ganska trist taxikväll så han var kanske glad att få någon att snacka med. Jag inbillar mig det i alla fall, så känns det lite bättre.

Festen var riktigt kul och jag fick roliga och trevliga folk till bords. Min bordsände var Pavarottigänget, man parades ihop genom bilder där man fick var sin liten del och sen skulle hitta de resterande bitarna för att få ihop hela bilden. Bra inledning för man var tvungen att gå runt och prata med nästan alla för att hitta sina bordsgrannar. Jag tycker egentligen att det är lite jobbigt att gå runt och prata med en massa folk jag inte känner men autopiloten tog över och strax for jag runt som en iller och frågade folk om de möjligtvis var Pavarottimänniskor.

Det var väl här någonstans jag inledde förvandlingen till Ricky Lake, samtidigt som mina bordsgrannar fyllde på glasen med fördrink...

Vi satt till bords länge och pratade om allt från böcker till Viagra men det smaskigaste var skvallret om Knugen. Sånt där skvaller som hade passat i den där boken Knugen så gärna ville vända blad i och gå vidare. Kaffeflickorsnaskigt. Oerhört spännande att höra om. & även om jag läst boken så tog jag innehållet i den med en nypa salt.

Det gör jag inte nu, så kan vi säga. Jag tror snarare att det finns många många fler sådana historier.

Hur som haver, nu sitter vi här i soffan i pyjamas och mystofflor och gör vårt bästa för att bli människor igen. Johan spelar PS3a och jag varvar dautandet med att läsa min bok om "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar". Skönt att kunna spendera tid ihop men ändå göra var sin grej. & så kan vi oja oss lite ihop över hur sega vi är, nöjt mumsa i oss rostade mackor med sylt och dricka massor av (bakis)Coca-Cola.

Tur det är två veckor tills nästa fest... Vojne, vojne.

Kommentarer

Populära inlägg