Hur ska det här gå?

Ok. Så jag ska försöka mig på ett köpstopp (på kläder & inredning, inte mat och nöjen som middagar eller bio) fram till nästnästa lön. En liten utmaning för mig själv. Jag köper förvisso inte speciellt dyra grejer men jag handlar dessto oftare och gärna två i taget. Är så otroligt dålig på att välja bara en så det brukar bli två tröjor av samma sort, men i olika färger. Det funkar ju när tröjorna kostar 149 kr som tur var, hade varit lite värre om de kostar 1490 kr, då hade jag varit ruinerad.

Men det funkar ju inte att shoppa två i taget, det blir ju rätt mycket i slutändan och min garderob börjar kännas lite rund om magen och uppstoppad. Den kan behöva sättas på diet.

Så nu  är det stopp... i 38 dagar. Det blir tufft, lite som att sluta med kaffe men det gick ju bra så det ska väl det här också göra (fast nu har jag faktiskt druckit kaffe två dagar i rad, gott men jag blir som en duracellkanin, inte bra)

Dock får jag nog hålla mig från att gå på stan, kolla webbshoppar (framförallt H&M där det är lätt att klicka hem både det enda och det andra), åka med Johan till Miljögården osv. Då blir det nämligen svårt att hålla sig.

Tur att jag fyller år snart, då kanske jag får något litet av Johan som lindrar suget ett tag:-)

It's a hard job but someone has to do it

Kommentarer

Populära inlägg