Gott & blandat


Hemma igen efter besöket i Lund. Det var lite risigt väder men mysigt ändå. Johan fick köpt sin jacka (så sjukt snygg, ska se om jag kan få till en bild av den en dag), vi fick luncha lite på Graffiti Café där jag åt en mean bakad potatis med kyckling & curryröra. Mums.

Sen avslutade vi besöket med att hyra tre filmer: Larry Crown, Jägarna 2 och Nawals hemlighet och köpa några av mina favoritgodisar. De är helt klart beroendeframkallande. Mjuka utanpå och med fruktigt klet inuti.

& på vägen hem hörde vi den goda nyheter att Håkan Juholt avgår. Oavsett vilket parti/block man håller på så kan man inte tycka att den debatt kring Håkan Juholt som pågått sen tidig höst har varit bra för Sverige. En demokrati fungerar inte utan en slagkraftig opposition. Så nu hoppas jag på vettiga debatter i stället för mediadrev. För även om Juholt satt sig själv i klistret ett flertal gånger så har inte media (speciellt Aftonbladet kanske) varit bättre utan snarare byggt på och ökat pressen på Socialdemokraternas förre ledare, förvridigt ord osv.

Det ska bli mycket intressant att se vem som nu vågar ta över rodret, vem som anser sig kunna stå mot det krav på fläckfri bakgrund som verkar ha uppstått.

Men men, detta är inte en politisk blogg, bara mina två cent.

Johan spelar tv-spel, jag har krupit upp i soffan iklädd mina goseskor, framför den tända brasan och tittar ut på den snötäckta marken. Snö idag igen minsann, så dags nu... Nu vill vi ju ha vår, jag har ju köpt tulpaner, då förstår ni ju att snö inte riktigt passar sig.

I soffan lyssnar på de fantastiska systrarna i First Aid Kit och läser en bok. Har ni inte hört First Aid Kit så sladda in på Spotify, ni hittar deras senaste låtar Här. En mycket trevlig upplevelse om man gillar sing & songwriters och country.

Tjo.


De här godisarna alltså - DO.DIE.FOR.

Kommentarer

Populära inlägg