Dagens bästa vänner


Min nackspärr slog till med dunder och brak i natt igen. Kanske inte så konstigt efter en hel dag stillasittande i bil förvisso. Men det e ett jäkla skit med det alltså. Har knappt sovit en blund, inte kunnat ligga bekvämt, vridit och vänt mig. & dessutom drömt knasiga drömmar där jag både blivit av med en lägenhet jag inte har och blivit arg på en engelsklärarinna som tvingade mig läsa på arabiska istället för engelska. Ja vojne, vojne om man förstod hur hjärnan funkade på natten alltså (eller på dagen för den delen, det räcker långt).

Det fick bli en förmiddag hemma i sängen i stället för jobbet. Nu har jag proppat i mig panodil, duschat kokhett, smort mig med voltaren, använt vetekudde och försökt göra massa olika nackövningar. Hjälper ett litet tag, sen är det schmerz för hela slanten igen.

Det får nog bli bastu och tigerbalsam senare i eftermiddag, för att försöka driva ut det onda. & fler nackövningar, måste hålla igång de onda musklerna så att de inte får ligga där och gotta till sig i sin stillhet. De verkar ju ha en egen agenda som inte alls stämmer överens med min uppfattning om en trevlig tillvaro. Ingen hyfs och fason alls.

Men först... vila.


Kommentarer

Populära inlägg