Att falla för Walla-trycket


Det är otroligt vilken påverkan bloggeriet kan ha på människor. Vackraste frun har visat upp sina tjusiga Wallor och kvinnor i skiftande åldrar har fallit som furur för dessa Wallor. Jag misstänker att det lite är för att Emma tar så fina bilder och att Wallorna verkar som gjorda för henne men ALLA, jag menar alla, verkar ha blivit som tokiga i Ewa i Walla.

& jag förstår varför, vissa (absolut inte alla) är verkligen dötjusiga. Lite för dyra för min vanliga smak men fantastiskt fina. Dock tror jag inte att alla (läs jag) passar så bra i dem som Emma men det är en annan femma. Men hennes sätt att visa upp dem är som att slå upp ett flådigt, glassigt, vackert modemagasin och så sitter man där och ooooar sig och dregglar lite över lager med tyll, vackra våder och drar in  kinderna i någon slags supermodelpose.  & då, fast man (läs jag) absolut inte skulle passa i en sån där kjol, så är det det enda man vill ha.

Tokigt, I tell you, tokigt.

Men nog fan kommer jag att skaffa en om jag inte snart slutar titta på de där fina bilderna och Emma fortsätter mata oss med glossiga bilder på vackra kläder. När jag sen hade tänkt att använda denna kjol vettetusan. Kanske ihop med Sorel på Svalbard, det vore väl tjusigt? Men hur jag ska få med mig två par Sorel, en stor Parkas och en Tinekjol blir nog lite mer än vad till och med jag klarar av. Men vilka bilder det hade kunna bli, wow. (jag vet, det är sjukt men jag vet i alla fall om det.)

Men jag kanske ändå kan önska mig en i födelsedagspresent... Pretty please, please. Hint, hint, fladdrar med ögonfransarna ´la Disneystyla. Åhhh jag som har varit sååååå snäll i år.
Kommentarer

 1. Fniss. Eller vinna en på eventet? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhh, det vore ju smashing. Jag får hålla både tummar och stortår för att det ska bli så. :-)

   Radera
 2. Sv; Men vad roligt att höra att du kanske hittat något som han skulle gilla/blir glad av! Du får återkoppla vad han tyckte sen ;)

  Klart du ska ha en Walla...kööör bara kööör! ;) Jag köpte min andra igår och väntar på min tredje med posten..om den kommer någon gång. Fungerar jättebra till allt möjligt jue..dessutom prasslar den så fint när man går så att bara gå omkring med den hemma ger total lycka ;)

  SvaraRadera
 3. Jag måste kanske ta mig till Stockholm jag med, känner att det kan vara vettigt att prova en såndäringa kjol och kanske till och med få mannen i mitt liv att falla handlöst. Ja, man kan ju alltid hoppas.

  & så där kan jag med göra, klä upp mig hemma med klänning och tyllkjol under och bara gå omkring och känna mig ballerinaaktig (en oerhört ograciös sådan men ändå).

  Klarar nog av att svansa runt i en Tine då också tror jag.

  :-)

  SvaraRadera
 4. Träffsäkert! Visst är det så att man sitter där och oooooar sig och dreglar över tyll och prassel.
  Är så förbaskat sugen men det går ju inte att få tag i någon någonstans (iallfall inte i rätt storlek).

  Ses i vimmlet på eventet och vinner du Wallan lovar jag att mina trånande blickar och dreglande mungiper kommer förfölja dig.
  Kram/Jenny

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg