Världens bästa nötkräm
Det här är inte ett inlägg om julgodis, det är ett inlägg om något så mycket viktigare än så. I stället för att lägga alla dina pengar på materiella julklappar lägg några av de där kronorna på något annat. Inte i stället för, också.

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv."

Jag ger varje månad en slant till Cancerfonden, det ligger mig varmt om hjärtat. Kanske en julklapp till dig själv?

I vår familj är vi tigerfaddrar via WWF, vilket innebär en slant i månaden varje månad. I dag finns bara 3200 tigrar kvar i världen. Min största skräck är att alla tigrar försvinner och att barn i framtiden bara ska kunna läsa om tigrar i böcker, då det inte finns några kvar att skåda. & det gäller inte enbart tigrarna.

WWF har många olika fadderskap, tigerfadder, isbjörnsfadder, Östersjöfadder etc.

Jag fortsätter mina bidrag även nästa år men ska nog hitta ännu ett område att stödja. Har ännu inte bestämt mig för vilket bara. Tips?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg