En stund av ro


Sambon är på galej och jag sitter hemma i soffan och myser med kisen. Så härligt att krypa upp i soffan och slappa en stund framför tvn (i detta fallet nyheterna, vilket iofs inte är så avslappnande, mer deprimerande) med en massa ljus tända och en varm filt.

På väg hem från jobbet idag fick jag en sån strålande idé att jag blev helt tosig och var tvungen att ro den i hamn direkt. Nu kan jag tyvärr inte berätta något mer om idéen då det är en julklapp. Men efter jul ska ni få se den. Men visst är det härligt att komma på den där ultimata saken som egentligen borde ha varit självklar hela tiden? Jag är mycket nöjd (och ny blir Johan väldigt nyfiken *s*).

Tre arbetsdagar kvar sen är det jul och en massa mys. Jag ser fram emot maten på lördag. Skinka, räktårta (det är något nytt jag har fått för mig), köttbullar, prinskorv, ägghalvor, sill, vörtbröd, ost, bruna bönor (don't ask, jag äter det inte men för Johan är det det viktigaste på julbordet), potatisgratäng osv. Vi kommer äta tills vi spricker misstänker jag.

Ny måste jag kurera min huvudvärk som envisas med att husera i mitt huvud.

Sayonara.

Kommentarer

Populära inlägg