Om lite ditt & datt


Nu får man väl ändå säga att det närmar sig med stora steg. Eller? Flera grannar har satt upp utomhusbelysningen och några få har redan pyntat fönstren med adventsljus. Vi väntar lite till, för att vi inte ska tröttna och för att det är mysigt att ha något att se fram emot. Blir nästan lite besviken när folk sätter upp sina dekorationer för tidigt, samtidigt är det ju deras val. Men så finns det de där som går för långt. Som mannen i huset mitt emot mitt i Malmö som började adventspynta i oktober (med massor av ljus i fönstren, tomtar och julgran etc) och inte tog ner det förrän i september året efter... Då var tom jag lite trött på adventspynt.

Så jag försöker hålla mig till de datum som gäller, i år ska vi dock handla gran tidigare än förra året, då släpade vi in den den 20e december, vilket var i senaste laget. Men fint blev det, sådär disneyaktigt och mysigt.

Johan lägger lister i W's rum så snart kan vi röja upp där och ställa i ordning hans rum. Det ska bli så skönt! Då blir hallen, badrummet och vårt rum äntligen befriade av allt det som ockuperar ytorna just nu. Har vi tur har vi även fått sålt den stora loftsängen (ska hämtas i helgen). & när allt är uppspikat (hall och vårt sovrum kvar) är det dags för en rejäl storstädning och sen kan vi sätta upp adventsljusstakar & annat glammigt.

Så på söndag kan jag förhoppningsvis lägga upp lite mysiga adventsbilder. Tills dess får ni nöja er med förra årets Disneybild. :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg