Kära Tomten

Så börjar det bli dags att skriva sig en liten önskelista. & eftersom jag varit riktigt snäll i år (alltså, sådär, megasnäll har jag varit, jag lovar!) så borde tomten tycka att jag borde få många julklappar. & egentligen tycker jag det är roligare att inte ha en önskelista men för att hjälpa tomten lite på traven så kan man ju iaf peka på vissa saker man hade blivit glad över, om tomten skulle råka snubbla över dem bara sådär. Så vet han ju. Smart tycker jag, mycket smart.

Alltså, det finns ju sjukt mycket saker man skulle vilja ha, det svåra är bara att komma på exakt vad alla de där grejerna är för något. Nu har jag i alla fall kommit på ett par stycket.

En sjal från Bijoux by Us, finns hos Hemma hos Emla, silversmycken från Efva Attling, inte alla, men ett hade varit kul att ha. Body shops body butter, min helt lagliga drog som jag bara måste smörja in kroppen med. Citron och kokos är de bästa. Lövs it.

En ny perfum, favvisen är nästan helt slut. En årsprenumeration på Elle Interiör (eller annan snygg inredningstidning, gärna med mindre reklam). Har haft Elle i ett år nu, den är bra men nu vill jag läsa mer om inredning. Fina koftan från Gina Tricot, svart eller grå. Ett par mjuka inneskor från Hemtex. De alldelses för dyra skorna från Swedish Hasbeens. De fick komma med bara för att de är så snygga, jag behöver verkligen inte ett par svarta stövlar till (behöver och behöver förresten...).

Så, det var nog det jag kom på just nu.

Kommentarer

Populära inlägg