Första adventsstormen


Så var första advent över oss, och samtidigt anlände stormen med full kraft. Vi var inte helt förberedda på det, både utemöbler och studsmatta stod fortfarande ute. Så det var bara att knalla ut i blåsten och duggregnet och plocka undan alltihop. Väldigt glad just nu att vi gjorde det, fi va det blåser.

Huset skakar, det viner i fönster och skorsten, träden runtomkring har det tufft och grannens ena träd bröts av tidigt i förmiddags. Markisen lever sitt eget liv och gör att det smäller högt i huset då och då. Lite läskigt. Funderar lite på hur svårt det kommer bli att sova, i natt sov jag oroligt eftersom jag oroade mig för studsmattan. Den hade inte rört sig en millimeter så det hade jag inget för tydligen.

Samtidigt, det är mysigt här inne så det gör ingenting att behöva stanna inomhus. & idag har vi i princip avslutat renoveringen och ställt ut alla redskap. Hallen är återerövrad, badrummen nyskrubbade och det mesta undanplockat. Så jädra skönt. Vi har ett hem igen.

Då är det skönt att kunna sätta sig i soffan, tända det första ljuset (plus några till runtomkring) och njuta av myset under en filt och dricka mycket julmust.

Mysig första advent på er!


Kommentarer

Populära inlägg