Blomstergården hjärta Christmas


En vecka kvar till första advent och affärerna är fulla av julsaker; tomtar, ljus, änglar, kulor, glitter, ljusslingor etc. Jag blir helt tokig. Även om jag inte vill ha massor av tomtar och kulor i alla världens färger så är det ju så fint ihop, alltihop. Visst, det hade inte varit så snyggt hemma (tänk er fyrtio lyktor, 300 tomtar, 4 km glittergirlang) men just där, i affären, där är passar det med kopiösa mängder.

I går var vi på Hornbach för att handla 100 meter list (galet) och då passade vi på att gå förbi julmarknaden där. Fick faktiskt med mig en vit tomte hem, jättefin vit tomte med lykta och en liten julklappssäck. I fick en julren som lyser att ha i sitt rum och W valde en liten julklappsdekoration.


I dag blir det som sagt en tur till Vellingeblomman (som jag skrev om i går). Förväntar mig enorm trängsel och ett stort habegär. Skulle gärna köpa tre stora julblommor att placera i vardagsrummet, en hög vita hyacinter, mossa, en julkrans att ha på dörren, lite granris att lägga framför dörren, en lykta att ställa ute vid dörren plus ljuskoppar (om det finns några snygga).

Gissar på att jag får hålla igen dock, julgransris och krans kanske man kan vänta med :-) Men bara kanske. 

Kommentarer

Populära inlägg