Singel


...pryder vår nya gång/passage längst med huset. Inte för att den är tänkt att gå på men det är ju ändå någon slags gång. Johan är klar med passagen från bersån fram till värmepumpens slut. Under värmepumpen har han lagt gårdsten för vattnet ska kunna rinna undan lite och inte rakt ner i marken när det töar/rinner vatten från värmepumpen.

Gruset och stenen gör att vi slipper rena ogräs där nästa år. Hurra! I stället ska vi köpa krukor av något slag och plantera diverse träd/buskar eller vad det nu kan vara. Det får bli ett problem/nöje för nästa vår.

Nu är det "bara" den sista passagen kvar fram till altanen plus på motsvarande sida av passagen.

Men innan dess ska vi röja undan på framsidan. Vi har skövlat rejält och det blev en enorm förbättring, även om det inte syns jättebra direkt då alla buskar & träd fortfarande ligger på framsidan, fast i horisontellt läge i stället för i vertikalt. Vi ska hyra en släpvagn i morgon/tisdag och köra ett par vändor till återvinningen. Sen ska ni få se några fina före/under tiden/efter. Det är som en helt ny trädgård. & va glad jag är att Johan var smart nog att tänka ut att vi skulle göra grönsakslandet/bersån innan vi rev vår lilla djungel, det gör att det nu ser snyggt ut bakom den skövlade massan.

Men att riva djungel är tröttsamt så nu är det dags att slappa galore och sova som små barn (i den bra sova-hela-natten-åldern)


Kommentarer

Populära inlägg