Nä nu blommar krokusen.

I dagarna två har det varit fullt ös här, vi har jobbat mycket i trädgården, främst med att städa bort alla kvistar, ris, löv etc. Vi hade turen att få låna en släpkärra så nu är allt bortforslat till återvinningscentralen. Nu ser det väldigt mycket bättre ut i trädgården, renare och mysigt och välkomnande. Ändå finns det så klart mer att göra och det ska det bli intressant att se vad som växer upp i rabatterna. Än så länge ser vi fina Snödroppar, vintergäck och gula och lila krokusar. Vilket lyft det blir med lite färg i trädgården! Mer sånt.


Snart känns det som att det är dags att handla utemöbler, kanske hos Skåneplantor, som jag idag läste skall köpas upp av Plantagen. Har inte varit på Skåneplantor innan men plantagen är bra och det är positivt att de startar upp i Staffanstorp.

I går kväll hade vi födelsedagsfest och middag för 14 personer.  På menyn stod Serranolindad kycklingfilé i balsamicosås och lingonglass med varm kolasås. Dock blev det ingen efterrätt då Adam, Frida och Fredrik hade med sig en hembakad tårta! Fantastiskt god och mycket snygg, som motiv hade de hittat en rosa Audi TT som nu vackert prydde tårtan. Gästerna hade dessutom med sig alldeles förträffliga presenter. En Stelton salladskål, en vacker tulpanvas, två le creuset serveringsgrytor, en vacker och spännande bak/inspirationsbok, tulpaner, en liten delikatesspåse med tillhörande champagne plus ytterligare en champagne och en flaska bra vitt vin från Nya Zeeland. Plus en tårta och hembakade Macarones (som ni hittar på www.winendine.se).

Foto: Adam Ström - Winendine.

Kommentarer

  1. Mycket trevlig tillställning med massa gott att äta.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg