Hem och Villa-mässan = en stor besvikelse

Igår tipsade jag om Hem och Villa-mässan som pågår i Malmö. Det gör jag inte idag. För mycket folk, för många barnvagnar, för tråkigt utbud och för dyrt. Det gav mig faktiskt inte mycket mer än att jag fick dofta lite på helt underbara blommor, det var iofs ytterst trevligt. Vi fick också ta en lång promenad i solen då parkeringsplatserna inte stod som spön i backen direkt, men det var bara bra att få lite frisk luft efter en veckas förkylning.

Tillbaka till mässan. Det kändes lite som att gå i ett industriområde där det finns lite kakelaffärer, nån värmepumpsinstallatör, Hornbach och mitt i allt stod Bygg-Matte. Nu har jag ingen större koll på honom men hans nunna var uppklistrad lite överallt så det var svårt att undvika.

Vet inte om det fanns några uppenbara trender men det fanns gott om värmepumpsförsäljare, badrumsspecialister, dörr- och fönsterförsäljare, poolförsäljare etc. Jag hade velat se mer... saker. Men antagligen hade jag förväntat mig något av mässan som den inte var. det var synd.

På systermässan, Skånska Trädgårdar, fick man iaf lukta på blommor och se grönska och det gjorde gott i själen. Knäppte några kort på vackra blommor och arrangemang.

Men om vädret är fint i morgon så gör något annat än att gå på mässan, det är inte värt pengarna och det är trevligare med en promenad i solen.


Kommentarer

Populära inlägg