Tulpaner, blåbärskvist och minipåskliljor

Det bidde inte så mycket renovering i helgen. Johan fixade ihop skåpen men vi har inte satt upp dem då jag blev lite osäker på placeringen. Men men, vi får väl försöka så får vi se hur det blir.

Men lite pyssel blev det, inte minst efter att jag införskaffat tre buketter med tulpaner plus ett knippe blåbärsris/kvist (typ). Plus att jag hämtade ut tre kuddfodral jag hade beställt från H&M, två rosa och ett turkost. Dessutom har jag placerat tre olikfärgade ljus på det vita soffbordet så nu sprakar det av färg i tv-hörnan. ser fram emot att måla fönsterkarmarna vita så att vi får det ännu lite ljusare.

Vi längtar efter att få in mer ljus i huset så nu funderar vi på att korta uteplatsens tak en meter eller så. Idag är uteplatsen precis utanför tv-rummet och pryds av en balkong samt ett platstak. Balkongen måste ju vara kvar men plasten skulle man kunna ta bort, Då skulle man kunna få in mer ljus. Idag så har vi dessutom en markis i slutet på plasttaket, den tror jag gör mer nytta en bit in, så kan man ju rulla ut den då det behövs.

Vi ska dessutom måla alla fönsterkarmar vita, idag är de mörkbruna. Ska försöka ta tag i det snarast.

Alla bilder tagna med en Xperiaarc
Kommentarer

Populära inlägg