Vågar vägra tassels (eller gardintofsar på ren svenska)

Maria Montazami i all ära men några tassels kommer inte in i vårt hus. Jag bryr mig inte om att de börjar bli trendiga, för mig förknippas dem med mörka gamla storslagna villor med stora sammetsgardiner som omgärdas av tassels (tänk Fanny & Alexander).

Jag tror till och med att vi kan ha haft det hemma när jag var liten, miljöskadad kanske? Hur som helst, i början skrattade folk åt tofsarna men nu börjar de bli trendiga. Men som jag brukar säga, bara för att det är trendigt så är det inte snyggt.

Vi har knappt ens gardiner hemma men av vad jag har sett så är det knappt där man sätter sina tofsar nu för tiden. nej snarare hänger man dem runt ljusstakar, växter, tavelramskanter etc. & tycker man själv att det är snyggt så fine by me. Jag har bara själv svårt att förstå hur en människa kan få en annars relativt vettig befolkning att bli helt galna i tassels.


Sökte på nätet för att hitta dessa fantastiska bilder jag lagt in här idag och sprang på en amerikansk site som hade flera kategorier av tassels... bara en sån sak. Inte en tasselkategori utan flera. Galet I'll tell you, galet.

Om någon kan visa för mig ett ställe där tassles faktiskt passar så kan jag absolut böja mig, dock betvivlar jag starkt att det kommer inträffa. Kan kanske se en framtid som mobilsmycke men där går gränsen. Gillar ni tassels? Har ni tassels hemma?Kommentarer

  1. Men vad snyyyyggt! Var kan man köpa dessa gardiner? hör av dig om du vet, mississ@live.se :) Superfint!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg