Pop Art

Jag är totalt förälskad i pop art. Men inte Andy Warhol-stuket utan mer coola brudar, gärna 70-tal eller DJ-stuk, headphones etc. Vi har två Steez-plancher i vardagsrummet men jag skulle kunna fylla upp huset med fler av dessa tavlor, de ger energi och jag älskar de vackra (men få) färgerna som bildar en helhet. De två vi har idag är de två första här, Girls kissing och DJ Girl. De ger bra färgkontraster till de andra tavlorna vi har och den vita väggen.

Girls kissing

DJ Girl


Steez har gjort fler fina planscher och oftast ingår ett par hörlurar i deras bilder. Det är enkelheten och de få färgerna jag gillar.

Headphone monkey

Beat junkie

Headphone monkey

Förutom Steez finns det flera andra som jobbar med vectorgrafik och pop art, eller lounge art. En jag nyligen upptäckt som jag gillar är tyskan Mandy Reinmuth. Hon gör snygga tryck med coola tjejer. En del är influerat av 70-talet, där afrotjejerna står som modeller. En del känns väldigt Ibiza-influerat med blonda eller mörkhåriga skönheter i inte allt för mycket kläder. & vissa är bara jäkligt snygga. Titta själv.

Soul Sister with white afro

Glassball

Volume babe


Angel and devil

Gentle waves

Golden girls


/Heléne

Kommentarer

Populära inlägg