Please sir, I need some happy pills.

I Barcelona hittar man det mesta, kläder, mat, strand, nattliv, kultur, mer mat och cava, listan kan göras hur lång som helst. Men allt det där kan man hitta även i andra städer, om än i annan tappning. Vad man däremot inte hittar någon annanstans är Happy Pills, en söt butik med den gladaste utformningen (idag finns det 3 st affärer i Barcelona). Happy pills är en godisaffär och godiset man köper lägger man i burkar, askar av olika slag och befäster dem med en vacker ettikett där det står Happy pills och vad just denna burk är för. Vad sägs om piller för "A bad hair day", "A sunday without football", "Pink clouds for grey days", "Man flu". Snyggare än så här blir det inte. & godiset, tja, det finns bättre godis i Sverige så dessa burkar köper man för den glada designen och den fantastiska idén. 


Placera en sådan här i badrumsskåpet och du kommer bli glad och pigg varje morgon bara av att se den.   Just nu befinner sig min väninna Åsa i Barca och jag tror jag ska skicka iväg ett sms och be henne köpa med sig lite Happy Pills hem. Så ska jag nog klara mig till vårens ankomst.
Kommentarer

  1. Så roligt! Det skulle jag också vilja ha. Det fanns något liknade i mitten på 80-talet som jag köpte. Svartsjukepiller o.s.v. Men nu har jag inte sett detta på länge. Vill ha en burk som flyttar in i mitt badrumsskåp!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg