Oväntat från Laila Wahlgren-Bagge

Sökte runt på nätet efter någonting, små bord tror jag det var. Hur som helst så fastnade jag på Hus & Hems webbsida och tittade runt på de olika reportage de hade där, mitt allra första besök. Där fanns även bloggen om Lailas nya hus, något jag känt till sen tidigare men inte direkt känt någon större anledning att leta upp. Men jag blev positivt överraskad. En rak och ärlig blogg som inte alls känns speciellt tillrättalagd, det är mer reklam på de "stora" bloggarnas sidor än i Lailas, vilket var befriande, just för att jag inte hade väntat mig det, så där fick jag för mina fördomar.

Hur som helst, det är ett schysst hus med en hel del detaljer som fick mig att fundera på vad vi kunde göra hemma hos oss. Tex har de också en balustrad (en längre) som fått snygga stålräcken. Huset har fått mörka bjälkar och det gifte sig bra med de vita och betongfärgade väggarna och de mörka bjälkarna. De har dessutom en takhöjd i stil med vår, 6 meter. Det var kul att se ett hus som inte var som vårt men som man ändå kunde inspirera eftersom flera detaljer är likartade. Gillar idén att de har målat en stor vägg i en betongaktig färg, för den lite mer ruffiga känslan bland allt det nya. Snyggt.

De hade även satsat en hel del på annorlunda dörrar och det gör oerhört mycket, mycket mer än vad jag har insett. Johan har velat byta våra dörrar till en lite mer enkel men stilrenare dörr och nu förstår jag varför.

Jag har lånat några bilder på Lailas hus, så får ni se vad som inspirerade mig. Dessutom, kolla in lampan över köksbordet, maffig!

 /Heléne


Kommentarer

Populära inlägg