Ljus för Johan

Johan gillar lampor, ljus och ljussättning, hade det inte varit för honom hade nog hela huset bestått av IKEA-lampor. Nu har vi en mer blandad kompott. Men något han gillar är LED-ljus i form av raggarslangar etc, som förstärkning av saker. & nu tror jag att jag har hittat en sak han skulle älska. Deco Flex från Osram. Enkelt, effektfullt och snyggt.


Deco Flex består av självhäftande lister som man enkelt klistrar fast där man vill ha dem, kopplar in kontakten och sen väljer man vilket eller vilka färger man ska ha. Kan knappast bli enklare. T.o.m jag ska nog klara av det där :-)
 Jag kan tänka mig att sätta dessa bakom våra Swedeseträd, inspiration från en av Johans kompisar Thomas, eller under vår tavellist tex. Ett annat ställe där de skulle passa fint är vid vår balustrad, iaf när den blir omgjord i glas och stål. Då kan man pigga upp det hela med en av dessa, kan bli riktigt effektfullt.

Eller under trappan, idag är där ett dött utrymme som bara samlar damm (och där barnen leker) och det skulle verkligen behöva liten ljus i den hörnan.

Möjligheterna är oändliga. Roligt att man kan byta färg också, det ger pluspoäng. Nästan som att ha en egen ljusdesigner hemma ;-) Man kan även få vitt ljus, vilket är bra för ibland bli man lite färgtrött och då är det trevligt med det enkla vita ljuset som bara får lysa av sig själv.Här är samma uppsättning som första bilden men med ett annat valt ljus, det blir stor skillnad i stämning. 
 /Heléne

Kommentarer

  1. Man kan sätta den under t.ex. soffan. Rätt fräckt faktiskt. Lite beroende på vilken typ av soffa man har förstås.

    SvaraRadera
  2. Precis, valmöjligheterna är oändliga!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg