Så var glada julen slut, slut, slut

Mellandagarna är här, en tid för att återhämta sig inför nästa fest eller tillställning. Julhelgen har avlöpt på ett mycket trevligt sätt, med mycket god mat, sällskap och fina paket. Jag fick världens största paket och i paketet fanns det en hund! Som tur var en jag inte behöver gå ut med (även om jag skulle kunna tänka mig en Mops). Visst är den söt? Puppy heter den och är gjord av designern Eero Aarnio


Utöver detta fick jag bland annat ett par schyssta Peugotepeppar-&saltkvarnar, en prenumeration på Elle och ett jättefint armband från Thomas Sabo med två berlocker.
Lite julbilder.

Men nu blickar vi framåt till nyårsafton då det blir middag här i huset med en massa gäster. Som tur var har vi lejt bort förrätt och dessert så vi behöver bara koncentrera oss på ankomstdrink, huvudrätt och annat smått och gott. Det ska bli mycket trevligt. Dukningen kommer g i vitt, silver och guld och idag har jag införskaffat 20 krispvita tulpaner. Sen kommer det nog tillkomma lite andra vita blommor. Som en nystart ska det vara, vitt, som ett blankt papper. Vita tallrikarna Jade från Rosenthal, vinglasen Essense och smäckra bestick från Gense. Det kommer bli hur stiligt som helst ovanpå vårt Superellips. Bra så.


/Helene

Kommentarer

Populära inlägg