Motar Murphy i grind

8 december - när vi vaknar är ljusslingan på balkongen redan tänd och likaså stjärnorna i barnens rum samt alla ljusstakar på nedanvåningen och ljusslingorna i trädgården. Det är ett fantastiskt sätt att få vakna till allt detta vackra.

Katten börjar jama vid sextiden, då vill han ha mat och vid detta laget har han vant sig vid att det är Johan som bistår med maten på morgonen, mig försöker han inte ens väcka. Bra katt det där, väluppfostrad :-)

Det kommer upp några julsaker åt gången, senast blev det ett fyra stora julstjärnor och två små (till barnen). En en som jag planterade i en zinkhink och klädde med små ljusslingor, som går på batteri,  och placerade på ett av de vita skåpen i vardagsrummet. Så snart det är bra ljus ska jag försöka ta lite fotografier.

Idag har vårt Superellipsbord anlänt och Johan var hemma på lunchen och tog emot det. Ska enligt honom vara väldigt fint men med några repor på kanten så vi ska få ett nytt bord levererat. Trubbel det där, att beställa bord. Först skulle det komma i slutet av november, men den sista nov hade vi fortfarande inte hört något så vi åkte in till Miljögården och frågade. Där kunde de bara ge beskedet (efter en lååång stund) att de inte visste men att de skulle återkomma. Vilket de inte gjorde, så Johan hörde av sig igen och frågade och återigen lovade de att de skulle höra av sig men icke. Till slut fick Johan tag i dem och efter mycket om och men fick han svaret att det skulle levereras vecka 3 nästa år...

Inte OK. Men de skulle se vad de kunde göra och efter ett tag hörde de av sig och sa att bordet kommer v3 men att vi skulle få ett lånebord så länge. Snygg räddning Miljögården! Så gör man besvikna kunder nöjda. Men i måndags hörde de av sig i gen och plötsligt fanns vårt riktiga bord och det skulle levereras omedelbums. Fantastiskt bra men jag funderar lite på hur kommunikationen fungerar på MG...

I morgon har Johan house warming party för sin sektion och jag är orolig för bordet. Ett nytt bord och tio utvecklare som ska leka lekar och käka mat.Lagen om alltings jävlighet brukar visa sitt fula tryne vid tillfällen som dessa. Själv håller jag mig undan, passar på att julklappshandla det sista samt träffa upp Åsa på Fagans. Så får jag väl se hur välbehållet bordet är när jag kommer hem :-)

/Heléne

Kommentarer

Populära inlägg