Det bidde inget pepparkakshus, det bidde ingenting

Inte av pepparkaksdegen iaf, den ligger kvar i kylen och väntar på bättre tider. Men det blev en massa annat gjort i helgen, vi var på julmarknad i Jakriborg och fick med oss Ost, knäckebröd, korv och senap hem. Det var mycket trevligt, efter det utnyttjade vi vår bastu och det kändes riktigt lyxigt.

Annars har det varit en lugn och skön helg. I fredags sålde vi vårt Bjurstaköksbord eftersom vi nu fått vårt Superellips och i söndags fick vi sålt alla kartonger. I lördags var vi i stan för att kolla på en soffa som johan sett i en tidning och vi slog till på den. Bra pris, bra tyg och fanns för omgående leverans så vi slog till på den. Den kommer levereras till oss på fredag. Skönt, att få en ordentlig soffa igen, så man kan få iordning tv-hörnan också. Så här ser soffan ut:


Den ska dock ha schäslongen på andra sidan i vårt utförande. Skönt att ha hittat en soffa med schäslong och som är lagom lång för att få plats i vår tv-hörna.

Johan tog en del bilder i helgen men jag hann inte lägga upp dem, får fixa det i kväll. Slog in en miljard julkappar i helgen så ni får lite bilder på det plus lite annat smått och gott.Vardagsrummet innan Superellips

Johan putsar kopparfläkten

Hej mitt vinterland

Lilleman trynar i soffan.
En miljard julklappar

Kommentarer

 1. Hej! Vilken fint kopparkåpa! Var har ni köpt den? mvh Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia!

   Den är köpt på Kaptengården http://www.kaptensgarden.se/start.php?visa=gruppsida&sidid=10

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg