Blumengarten wie lebkuchenhaus?

Äntligen blir vi av med våra 70 flyttkartonger, konstigt nog har bara en tjej hört av sig men det räcker ju. 70 flyttkartonger för 500 kr är grymt billigt men vi vill ju bara bli av med dem, inte tjäna några stora pengar. Dessutom har vi hittat en köpare till bordet så det blir hämtat ikväll. Ska bli skönt att få undan sakerna så man kan få i ordning hallen lite bättre. Just nu stuffas allting under trappan.

Helgen blir förhoppningsvis lugn, vi ska baka pepparkakshus och julgodis tänkte vi. Huset ska givetvis stå grund för pepparkaksbygget. Får se om vi får upp någon bild på det i helgen. Det blir väl även lite mer julprydnader, nu börjar det närma sig, två veckor kvar till julafton idag. Tror jag får ta och slå in lite julklappar också, så att jag inte behöver slå in alla samtidigt. Älskar att slå in julklappar, presenter etc :-)

Ska försöka fotografera i morgon eller söndag, ta bilder motsvarande dem som är i kollaget på denna sida, så att  vi får våra egna bilder, med våra möbler etc. & sen byta ut kollaget mot ett i vinterskrud, om vädret tillåter, det där regnet som de hotar med kanske sabbar allting.

Tror bastun får komma till användning ikväll, en bra start på helgen. Bastu och brasa, julmusik, tända ljus etc.

Fredag... mmm 


Kommentarer

Populära inlägg