Onsdag och fortfarande kartonger kvar att packa upp...

Känns som det aldrig tar slut, men det gör det ju. "bara" vardagsrummet kvar att packa upp nu. Det är inte så farligt mycket kvar men tillräckligt för att man ska kunna klaga lite. Vilken jädra tur att vi tagit ledigt denna vecka, annars hade vi inte varit klara förrän efter jul känns det som.

Köket är mysigt att vara i, speciellt att arbeta i. Mycket bättre än jag trodde. & kylskåpet är löjligt stort, ska skicka upp en bild sen. Det är så stort att när man i vanliga fall ställer i skafferiet för att det inte får plats i kylskåpet är det här tvärt om, vi ställer i kylen för att det inte får plats i skafferiet. Galet.

Barnens rum är helt ok, Inez rum är fint men behöver lite ben till sängen, sängkappa, himmelsängsslöja och tavlor på väggarna. Wille har fått en racerbilsäng och lite annat smått och gott men rummet är fortfarande lite mörkt så det måste vi måla om så småningom. Vårt rum är enorm, speciellt som vi packat upp alla kläder etc. Nu är det gott om utrymme.

Men utöver det så ska alla de där småsakerna man sparar av någon anledning ha nånstans att bo. & det är där vi är nu. En massa kontorsmaterial etc som vi inte vet vart vi ska placera. När det väl är borta kan vi ställa bordet tillrätta, placera bokhyllan, sätta i böckerna och vips är fyra kartonger borttrollade.

Det kommer bilder... innan veckan är slut.

/Heléne

Kommentarer

Populära inlägg