Ett hus att umgås i.

Nu har vi äntligen ljus vid ingången till huset. Igår, på årets snöigaste dag typ, bestämde sig Johan för att sätta upp en lampa vid förrådet (jag tycker där är läskigt mörkt). Det tog sin lilla tid men till slut var han klar och nu lyser lampan så fint så fint. Under tiden städade jag (vi tar våra respektive roller på största allvar), satte upp en ljusslinga på balkongräcket samt lagade en pepparkakscheesecake till kvällens middag.

Balkongräcket är nu så juligt så juligt så. Älskar lampor och skulle gärna gå all in när det gäller lampor. Alla buskar kan ha lampor i min mening... dock tror jag inte att jag kan få genom den idéen.

På kvällen hade vi besök av Marie, Patrik, Jonna och Rickard och dem bjöd vi på fisksoppa och ovan nämnda cheesecake. Att sitta i vardagsrummet med en brasa igång och äta middag är lyxigt och supermysigt. Lite senare blev det rockband och allsång...

I området bor det en del katter, och även om jag är en stor kattälskare så är jag inte så nöjd med att de går på bilen, och Johan är minst sagt missnöjd. Men vi försöker råda bot på det hela med en kattskrämma. Den ger ifrån sig ett högfrekvent ljud som inte är skadligt för katterna men som tydligen ska hålla dem borta. Tyvärr hör vi också den, plus alla som går förbi. Det gör förvisso inte så mycket men det är lite irriterande. Folk brukar stanna framför huset för de förstår inte riktigt vad det är som låter.  Än har vi inte sett några nya kattmönster på bilen eller klösmärken i lacken så vi får anta att det funkar iaf.

Kattskrämman


/Heléne

Kommentarer

Populära inlägg