Små detaljer som gör en glad

Har man en eldstad behöver man en brandsläckare. & en sån där röd vanlig är ju bra men de är ju inte så roliga att ha stående synligt. Men som tur var har även denna produkt utvecklats över tiden och nu finns det riktigt stiliga brandsläckare att köpa. Eller vad sägs om de här versionerna: Tycker de är skitsnygga och tror att en sån ska få komma och bo hos oss. Dessa hittar man hos Bygghemma
Eller så kör man på den lite mer lyxiga varianten som man hittar hos Fire Design.  De har flera olika sorter men dessa var ju väldigt stilrena. Kostar dock över 2000 kr. Fast det kanske det är värt. Kul idé iaf, nu för tiden är det ju många som har eldstäder inne i stan, i de flesta nybyggda hus (som jag hars ett iaf) så finns där en kamin. Så marknaden bör ju öka kan man tycka.

Sen finns det denna fina från Urban living:  Väldigt lik de röda orginalen men i en mycket modernare tappning. Denna kan jag också tänka mig. Hur många brandsläckare behöver man i ett hus eg? Minst två iaf... :-)
/HeléneKommentarer

 1. Tycker om ditt säkerhetstänk kombinerat med stil.

  SvaraRadera
 2. En släckare ska väl vara lätt att se, även i ett röktfullt rum. Tycker du får leta upp en neongrön istället.

  SvaraRadera
 3. @Maria: Klart, stil går i partär med säkerhet
  @Salle: Hör att vi behöver diskutera smak & design över en kopp kaffe. :-)

  SvaraRadera
 4. Gärna en kopp kaffe, men tror inte jag viker ned mig. Smak&design är en sak, säkerhet något annat. Man kan säkert göra en brandsläckare i någon läcker sodasifon-design, men det är funktionen man är ute efter oavsett.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg