Om åtta dagar är vi husägare... på riktigt!

Nästa fredag vid 11 kommer vi överta huset på riktigt. Då får vi nycklarna och blir officiellt husägare. Det ska bli härligt att åka dit och stiga in i ett tom hus. För även om vi varit där ett par gånger innan så har det alltid varit de förra ägarnas möbler och prägel på huset. Så nu är det som att få se huset på nytt, med nya ögon. Det kommer säkert ge oss nya idéer om hur vi ska möblera, vad vi ska fixa etc. Hur som helst så ska det bli hur kul som helst.

Det finns ju en rad saker vi vill göra men några saker bör vi iaf prioritera: Byta golv ovanvåning (och lister), måla innertaket vitt samt måla om vårt sovrum (vitt troligtvis). Sen kommer väl övriga väggar bli målade så småningom också. Willes rum är lite mörkt och kan behöva ljusas upp rejält. Jag vill även måla balustraden och trappan. Alternativt byta ut balustraden mot glas och stål.

Jag har photoshoppat vårt sovrum lite, så som det skulle kunna se ut, sen kommer jag väl kanske aldrig ha ett chockrosa överkast men jag var tvungen att ge rummet lite färg för att det skulle se iaf lite trevligt ut.


Kommentarer

Populära inlägg