Har man gräs behöver man en klippare.

Att klippa gräset är inget jag ser fram emot men det beror kanske på att jag enbart använt gamla handdrivna gräsklippare innan. Men nu har jag hittat små och stora godbitar som jag kan tänka mig ha i vår trädgård. Inte säkert jag får det för Wille älskar att klippa gräset och han skulle nog bli lite besviken på de gräsklippare jag nu hittat. Eller vad sägs om denna rosa sak, tror dock inte den går att köpa, hittade den på en annan (numera nedlagd blogg) från förra årets trädgårdsmässa. Men oj vad den hade passat mig. Bilden har jag lånat från Osötad och naturlig.

Sen finns det andra söta små självgående gräsklippare som sköter jobbet själv, det är något jag uppskattar. Att de dessutom är söta och att Lilleman troligen hade legat och stirrat på den i en evighet gör ju inte saken sämre. Dels har vi denna lilla spaciga sak från Wiper. Är den inte urgullig? Inte trodde jag att gräsklippare kunde vara så roligt :-)

Känns mer som ett modellbygge än en gräsklippare iofs, men gör den jobbet så är jag nöjd.


Till sist har vi robotgräsklippare från Husqvarna, här finns lite fler färger att välja mellan. Fortfarande väldigt gulliga (fast det kanske gräsklippare inte ska vara?) men liknar mest en dammsugare :-) Fast funktionen är ju iofs inte helt olik. Jag föredrar nog Wipern (kanske för att påminner lite lite om en Audi TT?) trots allt. För jag gissar att den rosa aldrig kommer innanför tomtgränsen...

/Heléne

Kommentarer

  1. Här nere är det Klippo som gäller. En klippare ska vara röd&gul och vara monterad i Malmö!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg