En vecka kvar, det närmar sig med stormsteg

God kväll. Nu går vi strax in på sista veckan i Lund. Känns iofs inte så himla mycket för mig som jag kan tänka mig att det gör för Johan. Han har bott här i fem år, för mig har det varit mer en mellanstation. Malmö är min hemstad och det var jobbigare. Nu flyttar jag ju närmare :-)

Fredagkväll och jag och Lilleman är ensamma hemma. Ska försöka få packat lite idag. Packade på jobbet idag, vi flyttar där också. Äntligen slipper vi barackerna och får flytta in i ett riktigt hus. Jag har förvisso fått (tilldelat mig själv) en riktigt dålig plats men så är det. Hur som helst, det var skittråkigt att packa på jobbet. Det är jobbigt att packa och städa helt enkelt. Förhoppningsvis roligare att packa hemma. Det är mer för sin egen del och det kommer bli så mycket mer spännande att packa upp :-)

Huset kommer nog kännas ganska tomt i början, vi går från 92 kvm till 170 och det är inte direkt överbelagt i lägenheten nu. Ser mycket fram emot att få dekorera till advent och till jul. Kunna ha en gran ute och en jättegran inne. Kunna sätta upp ljusslingor och ljusstakar i varje fönster. Mysigt. Ställa ut en tallrik gröt till tomten etc.

Nej, nu får jag ta tag i packningen tror jag. Annars blir nog inte min pojkvän så nöjd när han kommer hem :-)

/Heléne

Kommentarer

Populära inlägg