16 dagar kvar

Ok, det närmar sig med stormsteg och mitt inredningsintresse ökar för varje dag som går, kanske för att det finns så mycket inspiration att få (där ute i cyberrymden). Just nu är det väggbokstäver (till barnens rum), stolar och köksbord som är på tapeten.

Har ett tag varit på jakt efter väggbokstäver för att skriva barnens namn på väggarna i respektive rum. Nu hittade jag bokstäver till ett lagom pris på O Råsa. Tyvärr fanns inte L i lager så jag beställde bara till Inez så länge.

Finns ju så mycket man skulle vilja göra. Men det enda rummet som vi nog har mer möbler till än vad vi behöver är Inez rum. Det är gula väggar och vitt tak så det blir det fortsatta teamat i rummet. Alla möbler är vita, garderob, soffa, bort etc. Men sen får man ju piffa upp det med accentfärger och mjuka kuddar, leksaker etc.
Jag skulle gärna vilja ha bokstäver i andra rum men där sätter Johan stopp (verkar det som av hans gruffande och undvikande svar *s*). Något jag iaf vill ha är planscherna för Andy Warhol-utställningen på Moderna museet i Stockholm. Går inte att beställa via deras webshop så antingen får jag hoppas på att de finns i Malmö eller så får jag be någon agera kurir./Heléne

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg