Funderingar

I morgon skriver vi kontrakt och idéerna om vad vi vill göra med huset är många. Måla tak, väggar, golv, lister. Göra större fönster i köket, väggfönster vid trappan, en skjutdörr in till grovköket. Kakla och lägga klinkers i grovköket, köpa nya skåp & arbetsbänk. Måla trappa och balustrad. Byta golv på ovanvåningen (och lister som idag är i björk). & så ska vi köpa ett badkar till badrummet på ovanvåningen.  Det är ju inte direkt raketforskning att konstatera att vi inte kommer kunna göra allt detta direkt. Snarare kommer det vara projekt över tiden, men några saker kommer vi iaf börja med, målning, köpa badkar och fixa grovköket.

Så vi kommer nog vara upptagna ett bra tag framöver :-) Speciellt Johan som gillar att dra på sig blåstället och fixa och dona. Idag har han fixat den sista delen i betongglasväggen... Blev mycket snyggt.

Till våren & sommaren måste man dessutom hålla på med trädgården. Som tur var har vi nu varit där ett par gången och fått lite tips av Sigge & Barbro om vad som finns och små tips & tricks (kogödsel) att dra nytta av i framtiden. Dock, det är mycket trädgård att ta hand om så en del kommer nog göras om för att hålla det lite enklare och lättare att ta hand om. Sen kanske en sandlåda och en gungställning el liknande för barnen.

Ja drömma går ju iaf :-)

/Helene

Kommentarer

Populära inlägg