Dags för besiktning imorgon

Klockan 08.30 imorgon 19/8 är det dags för överlåtelsebesiktning av huset. Efter fyra timmars grundlig genomgång av huset får vi ett utlåtande om husets skick att ta ställning till. Det är då det avgörs om vi skriver kontrakt eller inte. Vår besiktningsman heter Göran Olsson och är mannen bakom BE Konsult. Han är känd för sin noggrannhet och det sägs att mäklare brukar bli aningen bleka i ansiktet när de hör hans namn. Lite pirrigt är det allt men huset känns väldigt gediget och Barbro och Sigge som äger det nu har tagit väl hand om det.

Kommentarer

  1. Efter fyra timmars noggrann genomgång och långa diskussioner om allt från en lös plastmatta vid avloppsbrunnen till hur goda Viktoriaplommon är så fick vi ett detaljerat utlåtande.
    Det var i princip två saker som fick lite större anmärkningar. Först var det just den där plastmattan, men ännu värre var ett vattenläckage på taket intill skorstenen. Sigge var med upp på taket och såg skadan och sa direkt att han ringer snickaren så att de fixar taket. Känns bra.
    Med andra ord skriver vi på kontraktet på måndag :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg