Dagen B (Besiktning) över så nu kör vi!

Att besiktiga ett hus visade sig ta en stund, dvs ett par timmar eller nästa fem timmar. Göran från BE konsult... eller vad det hette, var en sympatisk man som letade fel precis som gamla sköna apv-rävar, dvs med elegans och finess. Vi fick förlja med honom runt i huset när han kollade vattenytrymmen, tipsade om att man ska bada och dusch med dörren stängd, hittade småsaker som måste fixas plus lite större grejer som vi samt säljaren måste åtgärda. Säljaren ska åtgärda en skada på taket och vi måste göra iordning grovköket samt skaffa ett badkar till ovanvåningen.

Utöver det var det inte så farligt så vi kommer skriva på kontraktet på måndag hade vi tänkt oss. Idag bär det av till ännu en bank för att kolla räntor, erbjudande osv.

Åhusgatan är såld, det tog inte många dagar efter det att vi lagt ut den (3) tills vi hade ett erbjudande vi inte kunde motstå. Så i tisdags skrev både jag och köparen unde kontraktet. Köparen är en 21-årig tjej och det känns bra, nu är det hennes tur att uppleva Malmö och ta del av vad hon har att erbjuda.

Vi har köpt ett hus... Mamma Mia.

/Heléne

Kommentarer

Populära inlägg